Vähän epäillen lähdin tähän suhteeseen ja uudenvuoden aaton viettäminen kahdestaan sai perhosia vatsaan.Tarkoitus oli yöpyä hotellissa ja tietysti samassa huoneessa. Selväksi tehtiin, että voidaan nukkua myös kavereina jos siltä tuntuu. Aluksi oltiin kumpikin aika kipsissä. Ohjelmaan kuului illallinen ja muutama lasi viiniä ja tanssiminen toisen lähellä sai aikaan outoa läheisyyttä. Yö meni mutta nukuttua ei tullut ollenkaan. Aika pyörällä olin päästäni, kun kotiin pääsin.

Kumpikin tuntui olevan aika sekaisin ja jatkettiin yhteydenpitoa soittamalla ja mailaillen. Nyt sitten ollaan oltu aika tiiviisti yhdessä, nähty lähes joka päivä ja vietetty jo monta yhteistä yötä. Seksiä on ollut ja paljon. Aluksi tuntui, että hänelle ei mikään riitä mutta kun ollaan tutustuttu tälläkin alueella, on syy alkanut selvitä. Hän on minua paljon kokeneempi näissä asioissa ja haluaa tuottaa myös mielihyvää minulle eikä vain hae omaa tyydytystään. Vähän tämä voimakas seksi mukanaolo häiritsee. Mitäpä jonkin ajan kuluttua, kun tunnetaan toisemme paremmin , alkaaka seksuaalinen jännite vähentyä.

Vaikka tämä puoli on korostunut, ollaan myös puhuttu ja sitäkin paljon. Miten voi tuntua,että ihminen , jonka  on tuntenut vain reilun kuukauden, on sellainen ihminen, jonka kanssa voi puhua mistä vain, jonka kanssa pääsee heti samalle aaltopituudelle. Oma huumorintajuni on aika sarkasmiin taipuva ja jotta sen ymmärtää, pitää tuntea toinen jo aika hyvin. Samantyyppistä huumoria on myös hänen puoleltaan. Onhan toki paljon asioita, joita ei toisistamme tiedetä, mutta puhuminen monista aika arkaluontoisistakin asioista on käynyt helposti. Olemme molemmat sitä mieltä, että jos jostain asiasta, jota pitää itselleen tärkeänä, ei pysty suhteen alussa kertomaan, se ei onnistu myöhemminkään. Kovasti tekisi mieli kertoa myös lapsille äidin uudesta ystävästä, mutta pitää vielä malttaa hetki ja katsoa toimiiko tämä todella näin hyvin.

Selkä alkoi jumittaa pari viikkoa sitten ja tämän viikon olen ollut sairaslomalla. Vika tuntuisi olevan kireissä alaselän- ja pakara-alueen lihaksissa. Olen ottanut lihasrelaksantteja ja särkylääkkeitä mutta jumi ei meinaa lähteä. Venyttely tuo hetken helpotusta ja yöt on onneksi saanut nukuttua. Tänään kävin jo kokeilemassa liikuntaa ja aika hyvältä tuntui. Pitää yrittää löytää nyt hieman keveämpiä lajeja zumban ja body pumpin tilalle. Tämän päivä venettely tuntui hyvältä mutta istuminen tuntuu taas jäykistävän selän lihakset.

Putkiremontti eteni siihen vaiheeseen, että asunnon sisäpuoliset sähkötyöt tulivat ajankohtaisiksi. Reilu päivä siinä meni ja sähkö oli poikki nelisen tuntia. Vähän erilailla pistorasioiden johdot vietiin , mikä oli alkuperäinen suunnitelma. Saa nyt nähdä paljonko näitä lisäkustannuksia tulee ylimääräisestä pistorasiasta ulos ja antennille. Vielä puuttuu putkien eristäminen ja kattojen laitto , Tästä en tiedä milloin tehdään kun taas on asialla eri porukka. Tapetin laittoakin pitäisi alkaa kilpailuttamaan. En tiedä miten suhtaudutaan näin pieneen hommaan mutta työhän se on sekin ja itseltäni tuo ei onnistu, varsinkin kun valitsin kuviotapetin . Sitten koti alkaisi olla remontin suhteen kunnossa ja loput tavarat mitkä minulle jäi yhteisen asunnon myynnistä , löytäisivät oman paikkansa paremmin.

Villinä rakkauden ihanuudesta, elämän ihanuudesta nauttien, hieman  omien tunteiden voimakkuutta säikkyen mutta luottavaisena kohti uutta mennään.