Reilu kuukausi on oltu ilman mitään yhteydenpitoa entisen  suhteen kannssa. Vähän alkaa ikävä helpottamaan ja asia ei ole niin paljon mielessä, tosin vieläkin lähes päivittäin. Joulu lähestyy ja tuo omat kiireensä. Pitää siivota ja tehdä jouluruokia, hommata lahjoja ja ennen kaikkea pähkäillä miten sitä nyt vietetään, kun perheen kokoonpano on muuttunut.

Aattoa on tarkoitus viettää lasten ja omien vanhempien kanssa. Joulupäivänä pyysin ex:n käymään, jotta näkisi myös lapsiaan.On ehkä helpompi niin kaikille. Yhteinen asunto myydään joulun jälkeen ja se on sitten meidän suhteen päätös, kun yhteinen omaisuus on jaettu. Vähän haikea olo siitä varmaan tulee, mutta se on viimeinen side, jonka jälkeen voi todella alkaa elää elämäänsä itsenäisesti ja suunnitella sitä paremmin eteen päin.

Minullahan oli huonoja kokemuksia netin treffipalstalta ja olin jo lopettamassa koko touhun. Tapasin kuitenkin livenä yhden uuden tuttavuuden ja tähän mennessä kaikki tuntuu olevan ihan ok. On kertonut rehellisest elämästään ja itsestään. Kummallakin on joulun alla aika kiireistä joten ei ehkä nähdä kun vasta sen jälkeen mutta sitä ennen pidetään yhteyttä sähköpostilla ja puhelimella. Katsotaan nyt mitä tästä tulee. Kerroin ensitapaamisella, että olen etsimässä ensisijaisesti kaveria ja ystävää. Toki se voi johtaa myös parisuhteeseen mutta se ei ehkä ole se ykköstoive jota haluan.

Olen vähän miettinyt, että jos tästä ei tule mitään, annan etsinnän olla ja yritän elää yksinäni. Kun olisi edes yksi ystävä, jonka kanssa voisi nähdä viikottain mutta ne muutamat ,joita minulla on, asuvat aika kaukana ja yhteydenpito välillä tapahtuuu aika harvakseltaan. Toivoisin saavani uusia naispuolisia ystäviä mutta en vain ole keksinyt mistä niitä tässä iässä löytyy. Perheelliset ovat kiinni omassa perheessään ja parisuhteessaan, lapsettomat taas ovat kovin eri maailmasta.Onhan niitä toki eronneita ,keski-ikäisiä mutta missä heitä tapaa ja miten heihin tutustu on se ongelma.

Putkiremontti on edennyt siihen vaiheeseen, jossa asunnon sisäpuoliset työt putkien osalta ovat lähes valmiit. Päivän aikana laitettiin uudet putket ja vaihdettiin hanat pesuhuoneesen ja keittiöön. Lisäksi vaihdettiin uusi wc-pytty. Tämä vaihto aiheutti sen, että piti vuorokauden ajan käyttää taloyhtiön saunaosaston wc:tä, kun pöntön kiinnitysliima kuivui. Vähän oli hankalaa mutta kysymys oli onneksi vain yhdestä vuorokaudesta. Sähkötöiden pitäisi alkaa joulun jälkeen tai vasta ensi vuoden puolella. Kuinka nopeasti ne saadaan, näkee sitten vasta. Vaikka asioista on tiedotettu huoneistokohtaisilla lapuilla, parhaiten olen pysynyt selvillä aikatauluista, kyselemällä niistä vastuuhenkilöiltä. Toki remontilla on aikataulutuksensa mutta se on aika summittainen. On meinaan ihan hyvä tietää, jos vaikka on vieraita tulossa onko huoneistossa päiväsaikaan remonttimiehiä vai ei.

Hiihtokausi on alkanut mutta itse en vielä ole päässyt tämän talven lumille. Olisin viennyt sukseni läheisen laskettelukeskuksen huoltoon mutta siellä olikin huoltoja tekevä kaveri lomalla. Palailee vasta ensi viikon loppupuolella joten taitaa minun hiihtokauteni käynnistyä vasta joulun jälkeen.

Joulun vietosta sitten seuraavassa kirjoituksessa